zastave6
Zakonom o vlasništvu
, u članku 86,  propisano je obavezno osiguranje zajedničkih dijelova zgrade. Zajednički dijelovi svake zgrade kojom upravljamo osigurani su i polica se plaća iz sredstava pričuve. Ukoliko želite dodatno osigurati  stan ili poslovni prostor  u Vašem vlasništvu, osiguravajuće društvo Allianz Zagreb d.d. pripremilo je nekoliko proizvoda ;

Dom+

Provalna krađa u stanu, podrumu ili garaži, požar, puknuće cijevi, oštećenja uslijed nevremena… To su samo neke situacije koje vam mogu prouzročiti značajne neplanirane izdatke u kućanstvu.

Polica Dom+ osigurava sve vaše stvari – od dokumenata i ukrasa do uređaja ili podova – od čitavog niza rizika kao što su: provalna krađa, požar, udar groma, eksplozija, poplava, oluja i tuča, izljev vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi… Dodatno se mogu osigurati i opasnosti potresa i loma stakla.

Kuća+

Oštećeni krov uslijed oluje, puknuta cijev u kući ili dvorištu, gubitak vode nakon puknuća cijevi, oštećena ograda zbog udara vozila, grafiti na fasadi… To su nezgode koje mogu zadesiti svakog vlasnika kuće.

Osigurajte svoju kuću i vikendicu od prirodnih nepogoda kao što su tuča, oluja, potres, udar groma, poplava, ali i od onih šteta koje naprave zlonamjerne osobe: vandalizam, grafiti, krađa dijelova objekta, terorizam i neke druge opasnosti.

Apartman+

Vlasnik ste apartmana i bavite se turizmom? Allianz je za vas pripremio proizvod koji osigurava ne samo imovinu u vašem vlasništvu već i vaše goste i njihovu imovinu.

Ugovaranjem ove police osigurali ste stvari koje se nalaze u apartmanu, bilo da se radi o vašim stvarima ili o stvarima u vlasništvu vaših gostiju, a nudimo vam mogućnost osiguranja vaših gostiju od posljedica nestretnog slučaja za vrijeme boravka u apartmanu.allianzhvala240