O nama

Društvo ZAPAD-STAN d.o.o. osnovano je 1998. godine. Već više od dvadeset pet godina uspješno posluje i svojim značajnim utjecajem doprinosi tržištu upravljanja stambenim zgradama na području grada Zagreba, Velike Gorice, Zaprešića, Samobora, Svete Nedelje, Krapinskih Toplica, Krapine, Začretja, Ivanić Grada.

O zgradama kojima upravljamo brine se naš tim koji se sastoji od stručnih ljudi u područjima graditeljstva, prava i ekonomije. Trenutačno brojimo 20 zaposlenika, sveukupno deset inženjera građevinarstva, od kojih četiri prvostupnika, šest diplomirana inženjera te tri ovlaštena inženjera graditeljstva koji čine tehničku strukturu ključnu za kvalitetno održavanje stambenih zgrada. Dva diplomirana pravnika pružaju podršku u imovinsko-pravnim odnosima te ostalim pravnim pitanjima. Za financijske poslove brigu vode  dva diplomirana ekonomista i jedan prvostupnik javnih financija. Također u sklopu naše domarske službe djeluju dva domara.

Djelatnici tvrtke ZAPAD-STAN d.o.o. stalni su sudionici na svim važnim događanjima i savjetovanjima koje organizira Udruga upravitelja kao i različita ministarstva i fondovi. Uz uvaženi status u pogledu upravljanja stambenih zgrada, sudjeluju u razmatranju te donošenju prijedloga vezanih uz sve bitne stavke upravljanja stambenim zgradama.

Upravljamo sa više od 750 zgrada odnosno 1.014.560,00 m2 prostora, što nas čini jednim od najvećih upravitelja u Republici Hrvatskoj. Uz izuzetno ambiciozan, mlad i stručan tim djelatnika želja za napretkom i rastom poduzeća prepoznata je od strane suvlasnika.

Fokus našeg poslovanja stavljamo na neposrednost, transparentnost te kvalitetu i podršku.

Kako bismo bili u korak sa modernim načinom poslovanja koji uključuje inovacije, dostupnost informacija, digitalizaciju i očuvanje okoliša, svim suvlasnicima omogućili smo uvid u novi sustav eSuvlasnik. Više o samom sustavu i postupku registracije možete pronaći na našoj internetskoj stranici.

Sustav eSuvlasnik uspostavljen je sa ciljem pojednostavljenja pristupa informacijama i ubrzanja komunikacije sa suvlasnicima čijim prostorima upravlja ZAPAD-STAN d.o.o.

Obratite nam se ukoliko ste u potrazi za modernim i kvalitetnim upravljanjem Vaše zgrade! Našu ponudu možete zatražiti putem našeg web obrasca, koji je dostupan na sljedećoj poveznici;

https://zapadstan.hr/ponuda-za-upravljanje/