Odgovor na pitanje suvlasnika stambenih zgrada kojima upravljamo “Kada će na našoj zgradi biti postavljen novi kućni broj ?” pronašli smo na Službenim web stranicama grada Zagreba[stextbox id=”zspostit” shadow=”true”]Nakon provedenog postupka javne nabave: Nabava i ugradnja pločica za označavanje zgrada brojevima, pod evidencijskim brojem nabave 1273-2013-EMV, za izvođača radova izabrana je tvrtka PISMORAD d.o.o.Sukladno pismu namjere koje je gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić uputio sugrađanima, objavljujemo da je ugovoreni izvođač PISMORAD d.o.o. uveden u posao 3. srpnja 2013. Izvođenje radova/montaža vršit će se u roku 12 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.[/stextbox]

Od 1. siječnja 2013. stupio je  na snagu novi pravilnik o izgledu ploča s imenima ulica i kućnih brojeva, čime bi se trebalo osigurati da sve zgrade u Zagrebu budu istovjetno označene.

Zapad-stan je za sve zgrade kojima upravlja dostavio potrebne podatke u gradsko poglavarstvo sa zahtjevom da  se dio sredstava za zamjenu kućnih brojeva sufinancira , budući da je Grad Zagreb donio odluku o osiguravanju sredstava za sufinanciranje tih radova zainteresiranim vlasnicima zgrada u iznosu 50% dok je drugih 50% plaćeno iz sredstava zajedničke pričuve.

Zamjena kućnih brojeva vršit će se u nekoliko etapa,  po prioritetima koje će odrediti izvoditelj radova i Grad Zagreb.

Pismo namjere gradonačelnika možete pročitati ovdje ….

Kako bi trebao izgledati broj za Vašu kuću možete pogledati ovdje ….