Od 01.01.2023. godine internetske stranice Zapad-stana dobile su novi izgled te su nadograđene sa raznim novim sadržajem, zahtjevima i drugim.

Svakako želimo istaknuti stranice „Radili smo“ gdje možete pregledati fotogalerije sa kratkim opisom za sve veće projekte i radove koje smo kao upravitelji sproveli na zgradama pod našim upravljanjem, od kojih smo na podosta njih ujedno bili stručni nadzor i/ili projektant.

Također na stranici „Domarske usluge“ dostupna je i fotogalerija soboslikarskih, stolarskih te ostalih radova koje smo odradili u sklopu naše domarske službe.

Ujedno smo uz zahtjev za ponudu za upravljanje uveli i jednostavne obrasce za slanje zahtjeva za ponudom za stručni nadzor te projektiranje putem kojih ukoliko planirate izvoditi veće investicije možete zatražiti našu ponudu za iste.

Kao što smo i dosad na starim internetskim stranicama imali dostupne velike količine bitnih informacija koje se odnose na upravljanje i održavanje višestambenih zgrada u polju tehničkog održavanja, pravnih i financijskih poslova sve je objedinjeno radi lakšeg pregleda u našem Info kutku koji možete pronaći u desnom kutu zaglavlja stranice.

Pod „Kontaktirajte nas“ se nalaze svi potrebni obrasci i zahtjevi za ponudama koji će Vam trebati; od prijave kvara do promjene adrese slanja uplatnica.

Novo sučelje za sve suvlasnike „eSuvlasnik“ je također dostupno na početku stranice putem kojeg se možete prijaviti na svoj profil ili se uz upute o registraciji registrirati na isti gdje su Vam dostupni putem Vašeg računala svi podaci o svim prostorima koje imate u vlasništvu te bitne informacije i izvješća o zgradi u kojoj se prostori nalaze.

Nadam se da će Vam ovim novim grafičkim identitetom te novim pogodnostima dostupnima putem naše stranice uvelike biti olakšano informiranje vezano za upravljanje te samo održavanje Vaše nekretnine.